Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie
Klik hier om te verkopen aan ons
0
0
Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie

999 Games EXIT - De Onheilspellende Villa - Breinbreker (Nieuw)

Nieuw
999 Games EXIT - De Onheilspellende Villa - Breinbreker (Nieuw)
Productomschrijving
Na de onvrijwillige avonturen die jullie de laatste tijd hebben beleefd, willen jullie deze vakantie lekker thuis blijven. Daar kan tenminste niets gebeuren. Het weer is geweldig, de koelkast is gevuld en de spellenavond van vandaag is voorbereid. Wat wil je nog meer?

Je kijkt nog even snel in de brievenbus. Daar vind je een uitnodiging van je buurman. Je buurman? Je dacht dat de villa naast je onbewoond was... Je hebt er nog nooit iemand gezien. De tuin is volledig overwoekerd en het gebouw ziet er verwaarloosd uit. Er hangt geen naambordje bij de bel.
Je naamloze buurman vraagt je in de brief om zijn kat te voeren, omdat hij plotseling weg moest. Je twijfelt. Zo veilig lijkt het allemaal niet...


Ontsnap uit een onheilspellende villa. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan lukt het jullie om uit de angstaanjagende villa te ontsnappen. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen.

EXIT: De onheilspellende villa is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring!

De puzzels zijn vrij pittig. Daardoor is het spel vooral geschikt voor fervente puzzelaars en escape room-liefhebbers.

Inhoud:
  • 1 decodeerschijf
  • 86 kaarten
  • 3 uitzonderlijke delen
  • 1 vergrendelde poster
  • 1 boek
  • De spelregels

Dit betreft een nieuw product in ongeopende verpakking.

Productspecificaties

EAN
8719214424534

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken