Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie
Klik hier om te verkopen aan ons
0
0
Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie

Playstation 1 Ace Combat 3 Electrosphere

Playstation 1 Ace Combat 3 Electrosphere
Productomschrijving

Ace Combat 3 Electrosphere is een simulatie-gevechtsvliegtuiggame voor de Playstation 1. Spelers nemen de controle over een gevechtsvliegtuig, terwijl ze deelnemen aan verschillende missies zoals het vernietigen van vijandelijke vliegtuigen en schepen, het beschermen van vriendelijke eenheden en het voltooien van geheime missies. De game biedt een grote selectie van vliegtuigen en wapens, evenals een innovatief verhaal en een unieke "Electrosphere" -modus waarin spelers kunnen communiceren met andere personages in de game en keuzes kunnen maken die het verhaal beïnvloeden.

Condities:

  1. Standaard: Geen zichtbare beschadigingen aan hoes.
  2. Licht beschadigde game hoes: Bevat barstjes of is dof geworden door verwijderen van sticker, de hoes opent en sluit nog goed.
  3. Beschadigde game hoes: Beschadigd aan binnen- en/of buitenkant. Bevat grote barstjes en/of is dof geworden door verwijderen van sticker, de hoes kan lastig opengaan vanwege de barst.
  4. Zwaar beschadigde game hoes: Zwaar beschadigd aan binnen- en/of buitenkant, met grote barstjes. Boven- en onderkant kunnen loszitten.

Alle games zijn:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Productspecificaties

EAN
711719279624

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Playstation 1 Ace Combat 3 Electrosphere
Playstation 1Ace Combat 3 Electrosphere
Op voorraad
€24,95