Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie
Klik hier om te verkopen aan ons
0
0
Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie

DS Animal Crossing Wild World

Productomschrijving

Welkom in het vriendelijke dorp van Animal Crossing! Het dorp van iedere speler is uniek en je kunt zelf bepalen wat je er doet, en met welke personages je vriendjes wordt.

In tegenstelling tot andere spellen word je in Animal Crossing Wild World niet onder druk gezet om levels te halen, bepaalde scores neer te zetten of een complexe besturing te leren. Je speelt hoe je wilt, wannéér je wilt. Aan het begin van het spel krijg je bijvoorbeeld een huis en een hypotheek die je moet afbetalen, maar je kunt zelf bepalen hoe die hypotheek moet worden afbetaald. Je kunt meehelpen in de buurtwinkel, schattenjager worden, je vondsten aan het dorpsmuseum verkopen of geld verdienen door zelf ontworpen T-shirts te verkopen.

De tijd verloopt net zo snel als in de echte wereld, dus verschillende activiteiten en verrassingen vinden plaats afhankelijk van het moment van de dag. Keer regelmatig terug naar het dorp om speciale evenementen te ontdekken die alleen op bepaalde dagen plaatsvinden, zoals verjaardagen en andere feestdagen.

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Getest

Wanneer het doosje een andere taal is, is het spel wel te spelen in het Nederlands of Engels.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

DS Animal Crossing Wild World
DSAnimal Crossing Wild World
Op voorraad
€23,95