0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

Anno 1701

Anno 1701
Productomschrijving
In Anno 1701 kun je in de avontuurlijke wereld uit de 18e eeuw op onderzoek uit. Je gaat met je schip op avontuur naar allerlei onbekende eilanden waar je te maken krijgt met vreemde culturen. Hier moet je jezelf bewijzen als strateeg, handelaar en stedenbouwer.Deze DS-versie toont belangrijke informatie op het bovenste scherm terwijl alle gamepl...

In Anno 1701 kun je in de avontuurlijke wereld uit de 18e eeuw op onderzoek uit. Je gaat met je schip op avontuur naar allerlei onbekende eilanden waar je te maken krijgt met vreemde culturen. Hier moet je jezelf bewijzen als strateeg, handelaar en stedenbouwer.

Deze DS-versie toont belangrijke informatie op het bovenste scherm terwijl alle gameplayinformatie op het onderste scherm te vinden is. Anno 1701 bevat drie verschillende gamemodi. In de eerste plaats is er de singleplayer-campagne volledig met tussenfilmpjes en een einddoel. Ook is er een modus waarin je oneindig kunt blijven onderzoeken, bouwen en ontwikkelen. Tot slot bevat de game een multiplayermodus waarin je het met vier personen tegen elkaar op kunt nemen.

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Anno 1701
Anno 1701
Op voorraad
€9,95 Incl. btw