0
0

Battlezone

Playstation 4 Battlezone
Productomschrijving

Getuig de kracht van PlayStation VR en neem plaats in de stoel van een van de meest krachtige aanvalsvoertuigen in de melkweg: de Cobra tank. Kom naar de explosieve chaos van een neon, verre toekomstige aarde en ga de strijd aan met tanks, torentjes, drones en mechanische zwermen als je vecht voor het voortbestaan van de planeet. Geen twee gevechten zijn ooit hetzelfde, met procedureel gegenereerde doelstellingen en scenario's die elk nieuw gevecht herdefiniėren.

De unieke dieptegang van PlayStation VR zal je ongeėvenaarde tactische kennis geven, zodat je het slagveld of luchtruim snel kan analyseren om het te beoordelen en dienovereenkomstig te manoeuvreren. Je omgeving goed bestuderen en je bewegingen plannen is de sleutel tot succes.

Verzamel een breed scala aan verwoestende wapens - elk met meerdere varianten - om een weg te maken tussen de oprukkende grond- en luchtstrijdkrachten en, wanneer de hitte echt begint, kun je een van de vele speciale power-ups gebruiken om de spelgang te veranderen.

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Wanneer het doosje een andere taal is, is het spel wel te spelen in het Nederlands of Engels.

Productspecificaties

EAN
0711719868651

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Playstation 4 Battlezone
Playstation 4Battlezone
Op voorraad
€14,95