Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie
Klik hier om te verkopen aan ons
0
0
Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie

Xbox 360 Dead Rising

Xbox 360 Dead Rising
Productomschrijving

F.E.A.R. (First Encounter Assault and Recon) gaat over een para-militaire eenheid die een aantal gijzelaars heeft. De overheid stuurt een speciale eenheid om het kwaad ongedaan te maken. Je bent echter getuige van een paranormale ramp. Vreemde dingen gebeuren en daarom moet jij komen helpen. Je krijgt high-end wapens om een einde te maken aan deze horror.

Dead Rising is een zombiekilling game van ontwikkelaar Capcom. Bij het spel moet je denken aan de talloze zombiefilms zoals bijvoorbeeld Dawn of the Dead en 28 Days Later.

Dead Rising vertelt het verhaal van freelance oorlogfotojournalist Frank West die terechtkomt in een stadje waar een zombie-epidemie is uitgebroken. West twijfelt geen moment en gaat op jacht naar dé foto uit zijn loopbaan. Maar West komt vast te zitten in een winkelpromenade waar hij tien dagen moet zien te overleven.

De bedoeling is om 'simpelweg' zoveel mogelijk zombies met de meest uiteenlopende wapens - ijzeren staven, geweren en pistolen, grasmaaiers, kettingzagen - een kopje kleiner te maken. Er zijn ook andere overlevenden, die jij moet zien te bereiken om erachter te komen wat de oorzaak is van de zombie-epidemie.

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Wanneer het doosje een andere taal is, is het spel wel te spelen in het Nederlands of Engels.

Productspecificaties

EAN
5030946052677

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Xbox 360 Dead Rising
Xbox 360Dead Rising
Op voorraad
€5,95