0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

DJ Hero 2

DJ Hero 2
Productomschrijving
DJ Hero 2 is een muziekgame die met een draaitafel-controller gespeeld dient te worden. Door op het juiste moment knoppen in te drukken, schakelaars om halen en de plaat een ferme draai te geven, word je vanzelf de grootste DJ ooit op aarde.Het bevat onder andere nummers van Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kayne West, Metallica, Lady Gaga en Riha...

DJ Hero 2 is een muziekgame die met een draaitafel-controller gespeeld dient te worden. Door op het juiste moment knoppen in te drukken, schakelaars om halen en de plaat een ferme draai te geven, word je vanzelf de grootste DJ ooit op aarde.

Het bevat onder andere nummers van Dr. Dre, The Chemical Brothers, Kayne West, Metallica, Lady Gaga en Rihanna. Deze hits worden door diverse DJ's in het spel verwerkt. Onder de aanwezige DJ's vinden we DJ Deadmau5.

Een belangrijk onderdeel is de mogelijk om sociaal met meerdere spelers te spelen. Zo kunnen spelers tegen elkaar DJ'en in een Battle Modus, en kan er altijd een zanger meezingen of rappen. Bovendien beperkt het zich niet alleen tot urban- en dance-muziek, maar worden ook pop en rock in het uitgebreide assortiment van meer dan 70 unieke mixjes opgenomen.

LET OP! GAME ONLY!

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

DJ Hero 2
DJ Hero 2
Op voorraad
€1,95 Incl. btw