0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Dr. Kawashima's Brain & Body

Dr. Kawashima's Brain & Body
Productomschrijving
Dr. Kawashima Brain & Body Exercises brengt het succesverhaal van de hersentrainers naar de Xbox 360. Door gebruik te maken van de speciale Kinect-camera worden de lichaamsbewegingen van de speler gelezen. Door vragen te beantwoorden en lichaamsoefeningen te doen, laat Dr. Kawashima Brain & Body Exercises de speler zijn lichaam en geest t...

Dr. Kawashima Brain & Body Exercises brengt het succesverhaal van de hersentrainers naar de Xbox 360. Door gebruik te maken van de speciale Kinect-camera worden de lichaamsbewegingen van de speler gelezen. Door vragen te beantwoorden en lichaamsoefeningen te doen, laat Dr. Kawashima Brain & Body Exercises de speler zijn lichaam en geest trainen.

Niet alleen is het mogelijk om rustige oefeningen te doen, maar ook kunnen spelers hilarische minigames spelen met vrienden. Reactievermogen van lichaam en geest worden hierbij natuurlijk op de proef gesteld. Rekenvaardigheden, logica, reactievermogen, geheugen en kennisvragen passeren de revu wanneer jij probeert jezelf in optimale vorm te krijgen.

Dr. Kawashima Brain & Body Exercises biedt in totaal meer dan twintig verschillende activiteiten voor een of meerdere spelers. De game is met maximaal vier spelers te spelen waarbij iedereen natuurlijk de jonge hersenleeftijd wil krijgen!

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest
 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Dr. Kawashima's Brain & Body
Dr. Kawashima's Brain & Body
Op voorraad
€4,95 Incl. btw