Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie
Klik hier om te verkopen aan ons
0
0
Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie

Xbox 360 Forza Motorsport 2

Xbox 360 Forza Motorsport 2
Productomschrijving

Forza Motorsport 2 is het vervolg op de racesimulator Forza Motorsport van Microsoft Game Studios. Net als in het eerste deel bestaat een groot deel van de game uit het aanpassen van je eigen auto's. Dit keer is dit echter met veel meer detail uitgewerkt en kun je vrijwel alles aan de binnen- en buitenkant van je auto aanpassen en finetunen.


Forza Motorsport 2 bevat 60 banen die zich bevinden in 18 verschillende omgevingen, waaronder 13 echte gelicenceerde circuits zoals de Road America baan, het Silverstone Circuit, het Tsukuba Circuit en de Mazda Raceway Laguna Seca. In de game zitten meer dan 300 auto's die je kunt verzamelen, upgraden en tunen. Deze bolides bevatten onder andere 50 officiële merken van autofabrikanten zoals Ferrari, Porsche, General Motors, Lamborghini, Nissan en Volkswagen.


Limited Edition: Hou je van mooie auto's let dan op! Deze limited editie is voorzien van drie exclusieve wagens, de Subaru Impreza S204, de 2006 Ford Saleen Mustang S281 E en de 2003 Ferrari Challenge Stradale. Ook bevat de limited edition een boek van maar liefst 157 pagina's die de echte racer veel leesplezier zal bezorgen en natuurlijk de tips!

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Wanneer het doosje een andere taal is, is het spel wel te spelen in het Nederlands of Engels.

Productspecificaties

EAN
0882224318983

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Xbox 360 Forza Motorsport 2
Xbox 360Forza Motorsport 2
Op voorraad
€6,95