0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

GoldenEye 007

GoldenEye 007
Productomschrijving
James Bond: Goldeneye 007 is een remake van het klassieke schietspel op de Nintendo 64. De nieuwe Goldeneye beschikt over de mogelijk om met vier spelers tegen elkaar op één scherm te spelen. Daarnaast kan er online tegen zeven andere spelers gespeeld worden en biedt het spel een verhaal van James Bond.De hoofdrol in dit nieuwe James Bond...

James Bond: Goldeneye 007 is een remake van het klassieke schietspel op de Nintendo 64. De nieuwe Goldeneye beschikt over de mogelijk om met vier spelers tegen elkaar op één scherm te spelen. Daarnaast kan er online tegen zeven andere spelers gespeeld worden en biedt het spel een verhaal van James Bond.

De hoofdrol in dit nieuwe James Bond-avontuur wordt opgeeist door Daniel Craig. Dit schietspel maakt natuurlijk niet alleen gebruik van vuurkracht, maar zit bovendien vol met actie, stunts, gadgets en heel erg veel explosies. Spelers stappen in de schoenen van Bond en krijgen steeds weer nieuwe informatie van M.

Net als het klassieke spel op de Nintendo 64 kan er bij Goldeneye 007 gespeeld worden met meerdere spelers. Het verhaal is met twee spelers te doorlopen terwijl er ook tegen elkaar op een scherm geknald kan worden. Echte fanatieke schutters gaan online spelen tegen andere gamers!

Hoe word de game geleverd:
  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

GoldenEye 007
GoldenEye 007
Op voorraad
€7,95 Incl. btw