0
0

Grand Theft Auto 3

Playstation 2 Grand Theft Auto 3
Productomschrijving

Liberty City is een gevaarlijke plaats. De misdaad tiert welig en de drie stadwijken in Liberty City gaan gebukt onder een bendeoorlog tussen de verschillende georganiseerde bendes uit de stad. De maffia is natuurlijk een van de hoofdbetrokkenen, maar Yakuza, Yardies, Colombianen en andere minder bekende organisaties maken ook hun opwachting in de hele stad. Met zoveel bloedvergieten zijn er veel baantjes in het criminele circuit beschikbaar.

Er is genoeg werk voor een beginnende crimineel zoals jij, en met een aanbeveling van een 'vriend' van de familie, heb je een eerste opdracht voor de maffia binnengehaald. Alles wat je nu hoeft te doen is zorgen voor rugdekking, je opwerken in rang en werken aan je reputatie op de straat met een campagne van zinloos geweld in deze bloederige maar briljante misdaadsimulatie. Je hoeft niet te werken voor de maffia, maar het is wel handig.

De Cosa Nostra heeft vele vijanden wat inhoudt dat er altijd wel vraag is naar een efficiënte en betrouwbare huurmoordenaar. Als je de tegenstanders niet uit de weg aan het ruimen bent, kun je banken overvallen, geldwagens beroven en je bezig houden met nog veel meer duistere zaken. 

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Productspecificaties

EAN
5026555300490

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Playstation 2 Grand Theft Auto 3
Playstation 2Grand Theft Auto 3
Op voorraad
€2,95