0
0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

Inazuma Eleven Go - Chrono Stones Wildfire

Inazuma Eleven Go - Chrono Stones Wildfire
Productomschrijving

Vecht voor de toekomst van het voetbal in Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash voor de Nintendo 2DS en 3DS. Het team van Raimon Jr. High beleeft in deze RPG een avontuur waarin de loop van de geschiedenis veranderd wordt. Ontdek nieuwe 'armourfied' Fighting Spirits, nieuwe personages en nieuwe voetbalavonturen!

Drie maanden na de gebeurtenissen in Inazuma Eleven GO keert Arion Sherwind terug naar Raimon Jr. High, en ontdekt dat er een honkbalveld ligt op de plek waar eerst gevoetbald werd. Erger nog: de club is in geen velden of wegen te bekennen! De leerlingen houden zich in alle rust bezig met andere activiteiten zoals gymnastiek, muziek en kalligrafie. Het lijkt alsof voetbal nooit heeft bestaan! Wanneer er een paar mysterieuze tijdreizigers uit de toekomst opduiken, wordt duidelijk dat Arion de enige is die deze prachtige sport kan redden. Tegen die achtergrond reis je door de tijd om een gigantische wereld te ontdekken, geheimen te ontrafelen, de strijd aan te binden met rivaliserende teams, en voetbal in ere te herstellen!

De game draait om het winnen van twee soorten wedstrijden: Battles en Matches. Battles zijn kleinschalige potjes voetbal van vijf tegen vijf, die niet langer dan een minuut duren. In deze Battles moet je een bepaalde opdracht voltooien, door bijvoorbeeld het eerste doelpunt te scoren. Matches duren langer en worden gespeeld door teams van elf spelers. In deze wedstrijden, die tien minuten duren en op een groot veld worden gespeeld, kun je ook spelers wisselen. Gebruik in beide soorten wedstrijden de stylus om je spelers op het veld te verplaatsen, de bal over te spelen en te dribbelen. Als je pad geblokkeerd wordt door een tegenspeler, kies dan een richting om je tegenstander te ontwijken!

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Inazuma Eleven Go - Chrono Stones Wildfire
Inazuma Eleven Go - Chrono Stones Wildfire
Op voorraad
€69,95 Incl. btw