0
0

James Bond 007 - Everything Or Nothing (Platinum)

Playstation 2 James Bond 007 - Everything Or Nothing (Platinum)
Productomschrijving

James Bond 007: Everything or Nothing levert non-stop Hollywood-waardige actie en spanning, van begin tot eind. Het is alles wat je verwacht van James Bond... en ditmaal heb jij alles in de hand. 
Denk als Bond en maak gebruik van spionage, tactisch denken en gadgets van Q-Lab om snel elke denkbare situatie in te kunnen schatten. Gedraag je als Bond en maak gebruik van je stijlvolle fysieke vaardigheden en doortastende persoonlijkheid om voor de zoveelste keer de wereld te redden. 
In dit avontuur vol actie wordt elk Bond-moment in een geheel nieuw, filmisch derdepersoonsperspectief weergegeven. Je krijgt alles wat je verwacht van een 007-verhaal en meer! Alles staat op het spel, en jij hebt de touwtjes in handen... jij bent Bond, James Bond.


Met Pierce Brosnan als Bond (stem en uiterlijk) krijgt Engelands beste geheim agent zijn moeilijkste opdracht ooit wanneer hij het op moet nemen tegen de kwaadwillende Nikolai Diavolo (gespeeld door Willem Dafoe), Katya Nadanova (Heidi Klum) en Jaws (Richard Kiel). Maar van alleen maar werken raak je overspannen, en dus is daar de welgevormde Serena St. Germaine (Shannon Elizabeth) om ervoor te zorgen dat 007 zijn aandacht ook op andere zaken kan richten.

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken