0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

Lady Sia (Losse Cassette)

Lady Sia (Losse Cassette)
Productomschrijving
Laat je niet misleiden door de paardenstaart, want Lady Sia is een krijger van jewelste.Ze is steengoed in zwaardgevechten en heeft veel ervaring met magie. Lady Sia komt met haar eerste videospel voor de Game Boy Advance meteen goed binnen.Lady Sia is een origineel actiespel dat barst van de prachtige, op animatie geA¯nspireerde tekeningen. De ...

Laat je niet misleiden door de paardenstaart, want Lady Sia is een krijger van jewelste.Ze is steengoed in zwaardgevechten en heeft veel ervaring met magie. Lady Sia komt met haar eerste videospel voor de Game Boy Advance meteen goed binnen.Lady Sia is een origineel actiespel dat barst van de prachtige, op animatie geA¯nspireerde tekeningen. De heldin stormt door 36 levels met schermen die aan de zijkanten doorschuiven, terwijl ze haar vijanden verplettert en magische edelstenen verzamelt.

De uitgestrekte levels zijn veel groter dan we gewend zijn van de spelletjes voor de Game Boy Color, dus het is even zoeken voordat je alle verborgen edelstenen hebt gevonden.Behalve rennen en springen, kan Lady Sia ook vreemde diersoorten berijden en zichzelf veranderen in jawel een gigantisch, magisch aangestuurde Sasquatch. Alleen dat is de prijs van het spel al dubbel en dwars waard! Dit mooi uitgevoerde spel kent een aantal fantastische gevechten, waaronder een zware strijd tegen een blubberige, buitensporig grote walrus.

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Lady Sia (Losse Cassette)
Lady Sia (Losse Cassette)
Op voorraad
€7,95 Incl. btw