0
0

Lara Croft Tomb Raider Anniversary

Playstation 2 Lara Croft Tomb Raider Anniversary
Productomschrijving

Lara Croft Tomb Raider Anniversary is een remake van de klassieke Tomb Raider uit 1996. Het verhaal is identiek, maar hier en daar zijn puzzels flink aangepast om meer aan te sluiten bij de beleving van de huidige generatie gamers. Bovendien is de game grafisch flink aangepast, waardoor Lara Croft echt van het scherm spettert met al haar schoonheid!

De 3D speelwereld was baanbrekend voor de tijd waarin de eerste Tomb Raider verscheen. Daarnaast was de vrouwelijke held in de game ook totaal vernieuwend. Gamers maakten kennis met Lara Croft.

Lara Croft Tomb Raider Anniversary volgt het verhaal van de avontuurlijke dame Lara Croft. Zij is ingehuurd door een machtig syndicaat om een mythisch object genaamd de Scion te vinden. Lara ontdekt dat zij gebruikt wordt voor een groter plan en besluit het lot in eigen hand te nemen en hiervoor moet zij het mysterie rond het artefact onthullen. Gedurende het avontuur moeten puzzels en eeuwenoude kerkers opgelost worden, moeten vallen ontweken worden en stuit Lara op het verzet van vijanden en (nog veel gevaarlijker) dinosauriërs!

Het eerste van Lara Croft!

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Productspecificaties

EAN
5021290029309

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken