0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Laura's Passie - Modeshow

Laura's Passie - Modeshow
Productomschrijving
In Laura's Passie: Modeshow leef je het leven van een echte modeontwerpster. Je begeeft je in de altijd spannende modewereld om jouw creaties onder de aandacht te brengen en zo binnen de kortste keren een succesvol ontwerpster te wordenIn Laura's Passie: Modeshow leef je het leven van een echte modeontwerpster. Je begeeft je in de altijd spannen...

In Laura's Passie: Modeshow leef je het leven van een echte modeontwerpster. Je begeeft je in de altijd spannende modewereld om jouw creaties onder de aandacht te brengen en zo binnen de kortste keren een succesvol ontwerpster te wordenIn Laura's Passie: Modeshow leef je het leven van een echte modeontwerpster.

Je begeeft je in de altijd spannende modewereld om jouw creaties onder de aandacht te brengen en zo binnen de kortste keren een succesvol ontwerpster te worden. Om zo snel mogelijk de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen kun je deelnemen aan twee workshops namelijk de kleding- en beautyworkshops.Heb je je modellen eenmaal aangekleed en zo mooi mogelijk opgemaakt dan is het tijd om de catwalk op te gaan. Met je Wii-afstandsbediening en de Wii Balance Board kun je aangeven welke bewegingen zij moeten maken. Ook kun je meedoen aan een talentenjacht op televisie verdeeld over acht hoofdstukken en meer dan veertig missies.

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Laura's Passie - Modeshow
Laura's Passie - Modeshow
Op voorraad
€1,95 Incl. btw