0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition

Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition
Productomschrijving
Medal of Honor Warfighter In 2010 onderging de Medal of Honor-serie een flinke koerswijziging. De game ging niet meer over de Tweede Wereldoorlog, maar over het door oorlog verscheurde Afghanistan, met in de hoofdrol de Tier 1-eenheden van het Amerikaanse leger. Medal of Honor Warfighter gaat nog verder dan Afghanistan: de missies zijn gebaseerd ...

Medal of Honor Warfighter In 2010 onderging de Medal of Honor-serie een flinke koerswijziging. De game ging niet meer over de Tweede Wereldoorlog, maar over het door oorlog verscheurde Afghanistan, met in de hoofdrol de Tier 1-eenheden van het Amerikaanse leger. Medal of Honor Warfighter gaat nog verder dan Afghanistan: de missies zijn gebaseerd op echte gebeurtenissen van over de hele wereld. Van gijzelaars redden in de Filippijnen tot het uitschakelen van piraten langs de kust van Somalie: de game biedt je een blik achter de schermen bij de conflicten die op dit moment over de hele wereld spelen.

Tier 1 De verhalen zijn geschreven door echte Amerikaanse Tier 1-eenheden tijdens hun buitenlandmissies, waardoor de scenes van Medal of Honor Warfighter ruig en authentiek aanvoelen. Dit is jouw kans om in de huid te kruipen van 's werelds meest gedisciplineerde elite-eenheden. Medal of Honor Warfighter vertelt het verhaal van 'Preacher', een Amerikaanse Tier 1-soldaat die naar huis gaat na talloze gevechtsmissies en erachter komt dat zijn gezin uit elkaar is gegroeid.

Preacher probeert zijn leven weer op te pakken en zijn huwelijk te redden. Maar zijn breekbare gezinsleven wordt weer ruw verstoord als het dodelijke explosief PETN over de Amerikaanse grens wordt gesmokkeld. Preacher en zijn team worden eropaf gestuurd om het probleem op te lossen. Limited Edition Spelers die Medal of Honor Warfighter Limited Edition* bestellen, kunnen vanaf release meteen spelen met de Amerikaanse Navy SEAL Tier 1 Sniper. Voor spelers zonder de Limited Edition kost het ongeveer 40 uur speeltijd om deze eenheid vrij te spelen.

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest
 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition
Medal Of Honor Warfighter - Limited Edition
Op voorraad
€4,95 Incl. btw