0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

Monster Hunter - Freedom 2 (Losse Cassette)

Monster Hunter - Freedom 2 (Losse Cassette)
Productomschrijving
Als machtige jagers kunnen spelers in Monster Hunter: Freedom 2 vele verschillende avonturen beleven waarin ze bloeddorstige monsters moeten bevechten. Het is bovendien mogelijk om dit te doen met drie vrienden via de draadloze multiplayermodus. Door goed als een team te werken en samen strategisch te spelen kun je de ultieme strijd van mens te...

Als machtige jagers kunnen spelers in Monster Hunter: Freedom 2 vele verschillende avonturen beleven waarin ze bloeddorstige monsters moeten bevechten. Het is bovendien mogelijk om dit te doen met drie vrienden via de draadloze multiplayermodus. Door goed als een team te werken en samen strategisch te spelen kun je de ultieme strijd van mens tegen beest uitvechten.

Terwijl je de ruim 350 uitdagende avonturen doorspeelt kun je de vaardigheden en de wapens van je personage steeds verder uitbreiden en verbeteren. Hierbij heb je veel keuze, er zijn namelijk ruim zevenhonderd verschillende wapens en ruim veertienhonderd verschillende bepantseringen. Dit komt uiteraard goed van pas in je strijd tegen de ruim zeventig verschillende soorten monsters.

 

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Monster Hunter - Freedom 2 (Losse Cassette)
Monster Hunter - Freedom 2 (Losse Cassette)
Op voorraad
€5,95 Incl. btw