0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

New Super Mario Bros (Nintendo Select)

New Super Mario Bros (Nintendo Select)
Productomschrijving
Decennia lang hebben de ontwikkelaars bij Nintendo ervan gedroomd een Super Mario Bros.-spel te maken voor meerdere spelers. Het Wii-systeem laat deze droom uitkomen, deze kerst al.In dit spel kun je alleen door de zijwaarts bewegende werelden rennen en springen... of op ieder moment in het spel maximaal drie anderen uitnodigen om tegelij...

Decennia lang hebben de ontwikkelaars bij Nintendo ervan gedroomd een Super Mario Bros.-spel te maken voor meerdere spelers. Het Wii-systeem laat deze droom uitkomen, deze kerst al.

In dit spel kun je alleen door de zijwaarts bewegende werelden rennen en springen... of op ieder moment in het spel maximaal drie anderen uitnodigen om tegelijkertijd in hetzelfde level samen te werken om het doel te bereiken. Je kunt er zelfs een wedstrijdje van te maken!

Met de meerspelerstand brengt dit nieuwste deel in de populairste videospelserie ooit een nieuw soort entertainment voor de hele familie naar de huiskamer. Zo kan iedereen meedoen aan de razendsnelle Super Mario Bros.-pret.

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

New Super Mario Bros (Nintendo Select)
New Super Mario Bros (Nintendo Select)
Op voorraad
€24,95 Incl. btw