0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Nintendo Wii Mini Console

Productomschrijving
De Nintendo Wii is een oneindige bron van vermaak. De manier van bedienen en actief bezig zijn maakt de Nintendo Wii uniek. De draadloze Wii Remote geeft doormiddel van de bewegingssensors acties op het scherm. Sport- en dansspelletjes krijgen bijvoorbeeld een extra dimensie dankzij de nieuwe manier van het gebruik van de Wii-afstandsbediening, wa...

De Nintendo Wii is een oneindige bron van vermaak. De manier van bedienen en actief bezig zijn maakt de Nintendo Wii uniek. De draadloze Wii Remote geeft doormiddel van de bewegingssensors acties op het scherm. Sport- en dansspelletjes krijgen bijvoorbeeld een extra dimensie dankzij de nieuwe manier van het gebruik van de Wii-afstandsbediening, want stilzitten is er letterlijk niet meer bij. je maakt kennis met een nieuwe manier van gamen met de Nintendo Wii. Leuke console voor de familie of voor de fanatieke gamer.

De Nintendo Wii is volledig schoongemaakt en uiteraard is deze volledig getest, waarbij eventuele kapotte onderdelen vervangen zijn. Ook is de console teruggezet naar de fabrieksinstellingen en klaar voor gebruik.

Standaard meegeleverd:

  • Volledige functionaliteit
  • Standaardinstellingen
  • Remote (Controller) 
  • Remote hoes
  • Nunchuk
  • Sensor bar
  • Stroomkabel
  • Aansluitkabel

Alle meegeleverde accessoires zijn orgineel van Nintendo. Om hygiënische redenen is soms het batterij klepje / polsbandje vervangen door gelijkwaardige van andere leveranciers.

Staat van het product:

Wij krijgen consoles binnen waar meer gebruikerssporen op zitten dan gemiddeld. Deze consoles verkopen wij met een leuke korting! Gebruikerssporen hebben tevens geen invloed op het spelen. Hieronder staan de Gradaties hoe wij de consoles beoordelen:

★★★★★ Visueel in uitstekende staat. De behuizing is nagenoeg krasvrij met weinig gebruikssporen.
★★★★☆ Visueel in goede staat. De behuizing kan lichte gebruikssporen bevatten.
★★★☆☆ Duidelijke gebruikssporen op de behuizing. Deze gebruikssporen zijn niet zichtbaar en/of niet hinderlijk tijdens het spelen.

Als wij een product graderen op 2 sterren of lager verkopen wij dit product niet, dit doen wij om onze kwaliteit hoog te houden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Nintendo Wii Mini Console
Nintendo Wii Mini Console
Op voorraad
€59,95 Incl. btw