0
0

Nintendo Wii U 8GB Console met Gamepad - Wit

Productomschrijving

De Wii U is een complete spelcomputer van Nintendo. Met de tablet-achtige Wii U GamePad. Elk in de vorm van een mini-game met een legendarische Nintendo-game of held als thema, bijvoorbeeld Mario, Zelda en Donkey Kong. De Wii U GamePad geeft een nieuwe dimensie toe aan jouw game-belevenis. Bovendien geniet je van je games in 1080p Full High Definition graphics op de Wii U. Ook sluit jij je met de Wii U aan bij een wereldwijd sociaal netwerk voor Wii U-bezitters: het Miiverse. Zo deel jij jouw ervaringen met vrienden, familie en andere spelers over de hele wereld. Ook is de Wii U compatibel met Wii-games en gedownloade WiiWare- en Virtual Console-games. En Wii-accessoires, zoals je Wii-motes, nunchucks en het Balance Board, gebruik je ook gewoon op de Wii U.

De Wii U is volledig schoongemaakt en uiteraard is deze volledig getest, waarbij eventuele kapotte onderdelen vervangen zijn. Ook is de console teruggezet naar de fabrieksinstellingen en klaar voor gebruik. Er kunnen wel enkele gebruikerssporen op de console zitten, maar hij werkt net zo goed als een nieuwe.

Bij de "Budget versie" heeft de console wat meer gebruikerssporen of/en kan verkleuring hebben. De console is ook bij de budget versie volledig getest en schoongemaakt. 

Standaard meegeleverd:

  • Witte Wii U 8GB Console
  • Witte Wii U GamePad
  • Stroomkabel voor console
  • Laadkabel voor GamePad
  • Sensorbar voor Wii-controllers
  • HDMI-kabel

Alle meegeleverde accessoires zijn origineel van Nintendo.

Staat van het product:

Wij krijgen consoles binnen waar meer gebruikerssporen op zitten dan gemiddeld. Deze consoles verkopen wij met een leuke korting! Gebruikerssporen hebben tevens geen invloed op het spelen. Hieronder staan de Gradaties hoe wij de consoles beoordelen:

★★★★★ Visueel in uitstekende staat. Het scherm en behuizing zijn nagenoeg krasvrij met weinig gebruikssporen.
★★★★☆ Visueel in goede staat. Het scherm en de behuizing kunnen lichte gebruikssporen bevatten.
★★★☆☆ Duidelijke gebruikssporen op het scherm en/of de behuizing. Deze gebruikssporen zijn niet zichtbaar en/of niet hinderlijk tijdens het spelen.

Als wij een product graderen op 2 sterren of lager verkopen wij dit product niet, dit doen wij om onze kwaliteit hoog te houden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken