0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

Pirates Of The Caribbean At World's End

Pirates Of The Caribbean At World's End
Productomschrijving
Pirates of the Caribbean: At World's End is gebaseerd op de tweede en derde Pirates of the Caribbean-films. At World’s End bevat het zogenaamde multi-pirate control noemt. Hierdoor kun je in een gevecht tussen drie verschillende personages switchen (bijvoorbeeld Jack Sparrow, Will Turner en Elisabeth Swann). Als je maar met één van de drie pe...

Pirates of the Caribbean: At World's End is gebaseerd op de tweede en derde Pirates of the Caribbean-films. At World’s End bevat het zogenaamde multi-pirate control noemt. Hierdoor kun je in een gevecht tussen drie verschillende personages switchen (bijvoorbeeld Jack Sparrow, Will Turner en Elisabeth Swann). Als je maar met één van de drie personages speelt en de andere twee negeert, zullen ze uiteindelijk doodgaan en betekent dit dat jij ook moet stoppen. Alle drie de piraten moeten blijven leven om ervoor te zorgen dat jij verder kunt spelen.

Er zitten een aantal platformelementen in de game verwerkt. Will kan bijvoorbeeld de mast inklimmen en op balken balanceren. Will’s balans regel je via de linkerstick, maar zelfs als dit niet lukt is er nog geen nood aan de man. Als Will niet in evenwicht blijft terwijl hij op een balk loopt en er uiteindelijk vanaf valt, kan hij zijn zwaard in de balk vaststeken om zich vervolgens weer omhoog hijsen.

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Pirates Of The Caribbean At World's End
Pirates Of The Caribbean At World's End
Op voorraad
€5,95 Incl. btw