0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010
Productomschrijving
De Pro Evolution Soccer-serie is volgens velen de ultieme voetbalsimulatie. In Pro Evolution Soccer 2010 zijn er weer veel verbeteringen aangebracht en een flink aantal nieuwe zaken toegevoegd om de balsport nog realistischer naar je spelcomputer te brengen.De animaties van de spelers zijn flink onder handen genomen, zodat het dribbelen, pass...
De Pro Evolution Soccer-serie is volgens velen de ultieme voetbalsimulatie. In Pro Evolution Soccer 2010 zijn er weer veel verbeteringen aangebracht en een flink aantal nieuwe zaken toegevoegd om de balsport nog realistischer naar je spelcomputer te brengen.

De animaties van de spelers zijn flink onder handen genomen, zodat het dribbelen, passeren van spelers en schieten op doel een stuk soepeler verloopt. Tegelijkertijd is een in het oog springende toevoeging aan PES 2010 het geheel vernieuwde 'game balance system' dat invloed heeft op zowel de aanvallende als de verdedigende elementen van het spel. De speler met balbezit beschikt over 'instantaneous stamina' in toevoeging tot zijn algehele uithoudingsvermogen, dit maakt het niet mogelijk om als constante tactiek steeds weer te komen met onverslaanbare sprintjes. Het trekken van te veel sprintjes in de wedstrijd heeft een negatieve invloed op het lichaamsevenwicht van de speler en de controle over de bal. Het overvloedig proberen om de bal te veroveren is een aanslag op de conditie van de speler, net zo als dit in een echte wedstrijd ook het geval is. Dit benadrukt het hoge realistische karakter van de game.

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Pro Evolution Soccer 2010
Pro Evolution Soccer 2010
Op voorraad
€0,95 Incl. btw