0
0

Rayman - Raving Rabbids

Playstation 2 Rayman - Raving Rabbids
Productomschrijving

Rayman zit lekker te picknicken met zijn Globoxvriendjes wanneer zij opeens verdwijnen in de grond. Waar de Globox zaten komen een stel gestoorde konijnen tevoorschijn. Bovendien komt er een zeer groot konijn langs en die neemt Rayman mee. Onze ledemaatloze vriend wordt in een arena gesmeten, hier ziet hij kooien met de Globox erin en een flinke groep uitzinnige konijnen op de tribunes.

De konijnen willen graag vermaakt worden, en dat is Rayman's taak. Elke dag in de arena kan Rayman kiezen uit vier minigames om te spelen waarvan hij er in ieder geval drie moet volbrengen om verder te komen. Elke keer krijgt Rayman aan het eind van de dag een wc-ontstopper als beloning. Met deze ontstoppers kan Rayman een ladder kan maken naar het hoge openstaande raampje in zijn cel.

Rayman Raving Rabbids is een game die stampvol zit met allerlei minigames. Zo heb je timinggames waarbij je bijvoorbeeld op de maat van verschillende muziekstukken bepaalde handelingen moet uitvoeren. Ook is er een minigame waarbij je koeien moet slingeren, en eentje waarbij zoveel mogelijk konijnen moet neerschieten met wc-ontstoppers. Al met al zit de game vol met minigames in allerlei soorten en maten.

Hoe wordt de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Productspecificaties

EAN
3307210230577

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Playstation 2 Rayman - Raving Rabbids
Playstation 2Rayman - Raving Rabbids
Op voorraad
€3,95