0
0

Klantenservice

Hoe kunnen wij je helpen vandaag?

Handleidingen Wii

Sluit de AV kabel aan op de poort van de Wii. Sluit het snoer met de juiste kleurcodering aan op de ingangen van de TV. Bij een TV met scartingang kun je hiervoor ook een scartblokje gebruiken. Voor betere beeldkwaliteit kun je ook een HD AV compontent kabel gebruiken of je kunt een Wii2HDMI Adapter gebruiken zodat je de Wii kunt aansluiten met een HDMI kabel.

Handleidingen Guitar Hero

De Guitar Hero Live-consolecontroller werkt met elke console. De draadloze USB-ontvangers zijn echter ontworpen om specifiek met de ene console te werken en kunnen niet worden overgedragen naar een andere. U kunt aan de kleur van de knop aan het uiteinde van de ontvanger zien voor welk systeem de USB-ontvanger is ontworpen:

  • Grijze knop: PlayStation 3 of WiiU
  • Blauwe knop: PlayStation 4
  • Groene knop: Xbox 360
  • Zwarte knop: Xbox One

De consolecontroller werkt niet met de mobiele versie van de game.

De Bluetooth-versie van de Guitar Hero Live-controller werkt alleen met de mobiele versie van de game en niet met een consoleversie van de game.

De controller zoekt naar de draadloze ontvanger en kan deze niet vinden. Zorg ervoor dat de USB-ontvanger correct in uw console is geplaatst. Als de ontvanger is verwijderd, doet u het volgende:

  1. Schakel uw console en gitaarcontroller uit.
  2. Plaats de USB-ontvanger terug.
  3. Start uw console opnieuw op.
  4. Start Guitar Hero Live opnieuw.
  5. Synchroniseer je gitaarcontroller opnieuw.

Als uw USB-ontvanger correct in de console is geplaatst, controleer dan of er nog andere USB-apparaten in uw console zijn geplaatst. Bepaalde USB-apparaten kunnen interferentie veroorzaken waardoor de ontvanger geen gegevens kan ontvangen. Verwijder de storende apparaten.

Sinds het eerste Guitar Hero spel werd uitgebracht in 2005 is de franchise niet meer weg te denken uit het gamelandschap. Er zijn inmiddels alweer 9 Guitar Hero titels uitgebracht welke bijna allemaal een bijbehorende gitaar hebben. Ook is er sinds Guitar Hero IV naast gitaar ook nog drums en zang toegevoegd, om de rockster-ervaring compleet te maken!

Door de vele games en bijbehorende accessoires, kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Want welke Guitar Hero gitaar werkt met welke game? En kun je specifieke gitaren ook met een eerdere Guitar Hero game gebruiken? Met deze Compatibility Gids geven wij hopelijk antwoord op al jouw vragen!

Je kunt herkennen voor welke console jouw gitaar geschikt is door deze op de daarvoor bestemde shop te kopen. Mocht je er al eentje in huis hebben en twijfelen voor welke console deze geschikt is? Bekijk dan de sticker achterop de gitaar of de eventuele dongle.

 Guitar HeroGuitar Hero IIGuitar Hero IIIGuitar Hero: AerosmithGuitar Hero World Tour / MetallicaGuitar Hero 5 / Van HalenGuitar Hero: Warriors of RockGuitar Hero Smash HitsGuitar Hero Live
Guitar Hero Live gitaarNeeNeeNeeNeeNeeNeeNeeNeeJa
Guitar Hero: Warriors of Rock gitaarNeeJaJaJaJaJaJaJaNee
Guitar Hero 5/Band Hero Genericaster gitaarNeeJaJaJaJaJaJaJaNee
Guitar Hero World Tour/Metallica Genericaster gitaarNeeJaJaJaJaJaJaJaNee
Guitar Hero III/Aerosmith Les Paul (PS3, Wii, 360) gitaarNeeJaJaJaJaJaJaJaNee
Guitar Hero III Kramer (PS2) gitaarJaJaJaJaJaJaNeeJaNee
Gibson X-Plorer (Xbox 360) gitaarNeeJaJaJaJaJaJaJaNee
Gibson SG (PS2) gitaarJaJaJaJaJaJaNeeJaNee
Rock Band/Rock Band 2 StratocastersNeeNeeNeeAlleen PS3/X360JaJaJaJaNee
The Beatles: Rockband gitaar/basgitaarNeeNeeNeeAlleen PS3/X360JaJaJaJaNee
Mad Catz Telecaster/Precision BassNeeNeeNeeAlleen PS3/X360JaJaJaJaNee


Zoals in bovenstaande tabel te zien is de Guitar Hero Live gitaar enkel te gebruiken met bijbehorende Guitar Hero Live game. Dit komt doordat de gitaar 6 knoppen heeft in plaats van 5, die tevens anders zijn ingedeeld. Dit zorgt ervoor dat Guitar Hero Live gitaren niet te gebruiken zijn in combinatie met andere games. En dat je met andere gitaren de Guitar Hero Live game niet kunt spelen.

Laat een reactie achter

Klantenservice

Heb je een vraag, opmerking, klacht of wil je graag advies? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers. We zijn elke dag bezig om jou vragen te beantwoorden. Je een bericht achterlaten via e-mail. ([email protected])

Bedrijfsgegevens:

Reway
KvK nummer: 68691378
BTW nummer: NL237335463B01

Heb je vragen over je bestelling vermeldt hierbij het ordernummer zodat wij je sneller van dienst kunnen zijn.

Wil je een product retourneren? Kijk dan op de pagina Verzenden & Retourneren voor de instructies.

Heb je een klacht?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Hiervoor kunt u ons mailen naar het bovenstaande mail adres.

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 5 werkdagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. 

 

Indien je niet tevreden bent met de afhandeling van je klacht dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/). 

* Verplichte velden

Inloggen / aanmaken

Contactgegevens

Social media

Volg ons op Instagram!

8,7Review LogoWij scoren een 8,7 op Webwinkelkeur

Reway

Lijndenweg 30 L
1951 NC Velsen-Noord
Nederland

NL002416838B05
68691378