Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie
Klik hier om te verkopen aan ons
0
0
Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie

Over ons

Onze missie is om een groot assortiment aan tweedehands elektronica weer beschikbaar te maken. Wij bieden een groot assortiment aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. Dat doen we door het gros van de producten een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en 3 maanden garantie. Refurbishment noemen we dat.

Onze producten leggen een lange weg af voor dat ze in onze webshop verschijnen. Zo worden de producten volledig getest en schoongemaakt, maar ook wanneer onderdelen missen of beschadigd zijn worden deze vervangen. Ze worden hierna goed verpakt in bubbeltjesplastic en stevige dozen zodat ze geen beschadigingen krijgen nadat ze in ons assortiment zitten en we hiermee de kans op beschadigingen tijdens transport ook tot een minimum beperken. 

Bij disc-games zit het iets anders, deze polijsten wij met onze modernste apparatuur zodat deze geen krassen heeft en dus niet vastloopt. Hierna maken wij de case schoon en testen wij het spel volledig.

Zo streven wij er iedere dag naar om jou de beste kwaliteit te bieden en daarmee het grootste game plezier!

Inloggen / aanmaken

Contactgegevens

Social media

Volg ons op Instagram!

9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op Webwinkelkeur

Reway

Lijndenweg 30 L
1951 NC Velsen-Noord
Nederland

NL002416838B05
68691378