Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie
Klik hier om te verkopen aan ons
0
0
Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie

Over ons

Onze missie is om een groot assortiment tweedehands elektronica beschikbaar maken. Wij bieden een onweerstaanbaar groot assortiment aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het de hoofdprijs wilt betalen. Dat doen we door de producten een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en 3 maanden garantie. Refurbishment noemen we dat.

Onze producten leggen een lange weg af voor dat ze in onze webshop verschijnen. Zo worden de producten volledig getest en schoongemaakt, maar ook indien er onderdelen missen of beschadigd zijn worden deze vervangen. Indien het een budget product betreft zitten er wel enkele beschadigingen op, maar de andere stappen zijn volledig doorlopen. Ze worden hierna goed verpakt in bubbeltjesplastic en stevige dozen zodat ze geen beschadigingen krijgen nadat ze in ons assortiment zitten. 

Bij games zit het iets anders, deze polijsten wij met onze modernste apparatuur zodat deze geen krassen heeft en dus niet vastloopt. Hierna maken wij de game schoon en testen wij het spel volledig.

Inloggen / aanmaken

Contactgegevens

Social media

Volg ons op Instagram!

9,1Review LogoWij scoren een 9,1 op Webwinkelkeur

Reway

Lijndenweg 30 L
1951 NC Velsen-Noord
Nederland

NL002416838B05
68691378