• Lorem ipsum

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. iDeal is tevens de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. U kunt met iDeal betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Bancontact

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact. Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact.

AfterPay

Op het moment ondervinden wij momenteel enkele problemen met deze betaalmethode, hierdoor is het voorlopig niet mogelijk om gebruik te maken van deze betaalmethode.

AfterPay voert voor reway.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Bij alle Afterpay betaalmogelijkheden brengen wij per bestelling € 0,99 kosten in rekening.