Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie
Klik hier om te verkopen aan ons
0
0
Volledig getest en schoongemaakt.
3 maanden garantie

Betaalmethoden

iDEAL

Met iDEAL kunt u uw bestelling veilig en gemakkelijk afrekenen. iDeal is tevens de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. U kunt met iDeal betalen via de beveiligde internetomgeving van uw eigen bank. U hoeft met iDEAL geen account aan te maken, maar u kunt gewoon inloggen volgens dezelfde veilige methode die u ook bij het internetbankieren gebruikt. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Bancontact

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact. Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact is geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact.

Klarna Achteraf Betalen

U kunt kiezen om uw bestelling achteraf te betalen. Hierbij ontvangt u eerst uw bestelling, waarna u de factuur binnen 14 dagen dient te voldoen aan Klarna. Wij werken samen met Klarna, om achteraf betaling mogelijk te maken. Als u kiest voor achteraf betaling, krijgt u een factuur van Klarna. Bij alle Afterpay betaalmogelijkheden brengen wij per bestelling €1 + 3% van het totaalbedrag kosten in rekening.

Inloggen / aanmaken

Contactgegevens

Social media

Volg ons op Instagram!

9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op Webwinkelkeur

Reway

Lijndenweg 30 L
1951 NC Velsen-Noord
Nederland

NL002416838B05
68691378