0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

Sony Playstation 3 Super Slim 500GB - Zwart

Sony Playstation 3 Super Slim 500GB - Zwart
Productomschrijving
Zwarte Sony Playstation 3 Super Slim 500GB. De Sony PlayStation 3 heeft een ander jasje! Dit entertainmentsysteem heeft een compacte stijlvolle look en beschikt over een 500 GB harde schijf (HDD). De interne architectuur van de Sony PlayStation 3 Super Slim is geoptimaliseerd. Allerlei onderdelen, van het voedingsapparaat tot het koelmechanisme, zi...

Zwarte Sony Playstation 3 Super Slim 500GB. De Sony PlayStation 3 heeft een ander jasje! Dit entertainmentsysteem heeft een compacte stijlvolle look en beschikt over een 500 GB harde schijf (HDD). De interne architectuur van de Sony PlayStation 3 Super Slim is geoptimaliseerd. Allerlei onderdelen, van het voedingsapparaat tot het koelmechanisme, zijn helemaal opnieuw vormgegeven, waardoor een veel slankere en lichtere console is ontstaan ten opzichte van de voorgaande Sony PlayStation 3. Daarnaast is het energieverbruik tot tweederde teruggebracht. Hierdoor blijft het systeem koeler en maakt de ventilator aanzienlijk minder geluid. Ook al heeft dit systeem het slanke ronde ontwerp van het originele model geërfd, de Sony PlayStation 3 Super Slim is vormgegeven met een stijlvolle en minimalistische design met een bewerkte buitenkant, waardoor een uitstraling ontstaat die zeker niet misstaat in bijvoorbeeld je tv-meubel.

De Playstation 3 is volledig schoongemaakt en uiteraard is deze volledig getest, waarbij eventuele kapotte onderdelen vervangen zijn. Ook is de console teruggezet naar de fabrieksinstellingen en klaar voor gebruik.

Standaard meegeleverd:

  • Playstation 3 Super Slim met 500GB
  • Orginele Sony Playstation controller
  • Controller oplaad kabel
  • Stroom kabel
  • HDMI kabel
  • Volledige functionaliteit
  • Standaardinstellingen

Alle meegeleverde accessoires zijn orgineel van Sony.

Staat van het product:

Wij krijgen consoles binnen waar meer gebruikerssporen op zitten dan gemiddeld. Deze consoles verkopen wij met een leuke korting! Gebruikerssporen hebben tevens geen invloed op het spelen. Hieronder staan de Gradaties hoe wij de consoles beoordelen:

★★★★★ Visueel in uitstekende staat. De behuizing is nagenoeg krasvrij met weinig gebruikssporen.
★★★★☆ Visueel in goede staat. De behuizing kan lichte gebruikssporen bevatten.
★★★☆☆ Duidelijke gebruikssporen op de behuizing. Deze gebruikssporen zijn niet zichtbaar en/of niet hinderlijk tijdens het spelen.

Als wij een product graderen op 2 sterren of lager verkopen wij dit product niet, dit doen wij om onze kwaliteit hoog te houden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Sony Playstation 3 Super Slim 500GB - Zwart
Sony Playstation 3 Super Slim 500GB - Zwart
Op voorraad
€79,95 Incl. btw