0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Op werkdagen voor 16:00 besteld, direct verzonden

Tetris (Losse Cassette)

Tetris (Losse Cassette)
Productomschrijving
TETRIS heeft geen verdere introductie nodig. Het beroemde puzzelspel waarin je Tetriminos dient te schikken staat bekend als een van de werelds beste spellen; gemakkelijk om aan te beginnen, maar onmogelijk om mee op te houden! Er zijn twee verschillende speltypes, A-Type en B-Type. A-type is een spel waarin je het zo lang mogelijk moet volhouden...

TETRIS heeft geen verdere introductie nodig. Het beroemde puzzelspel waarin je Tetriminos dient te schikken staat bekend als een van de werelds beste spellen; gemakkelijk om aan te beginnen, maar onmogelijk om mee op te houden! Er zijn twee verschillende speltypes, A-Type en B-Type. A-type is een spel waarin je het zo lang mogelijk moet volhouden en je uitgedaagd wordt de hoogste score te halen terwijl de Tetriminos sneller en sneller vallen.

In B-Type dien je 25 lijnen weg te werken, en kun je de druk opvoeren door de valsnelheid van elke Tetrimino te verhogen en meer obstakels aan het veld toe te voegen. Ben jij taai genoeg om 'Level 9', 'High 5' aan te kunnen?

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Tetris (Losse Cassette)
Tetris (Losse Cassette)
Op voorraad
€14,95 Incl. btw