0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Wii Play - Motion

Wii Play - Motion
Productomschrijving
Voor direct vermakelijke, voor iedereen toegankelijke spellen, zit je goed met dit spel – een verzameling van 12 innovatieve minigames die allemaal draaien om de speciale mogelijkheden van de afstandsbediening Plus (niet inbegrepen). Dit spel is het vervolg op het populaire Wii Play, laat jou en je vrienden de actie besturen met heel nieuwe en...

Voor direct vermakelijke, voor iedereen toegankelijke spellen, zit je goed met dit spel – een verzameling van 12 innovatieve minigames die allemaal draaien om de speciale mogelijkheden van de afstandsbediening Plus (niet inbegrepen). Dit spel is het vervolg op het populaire Wii Play, laat jou en je vrienden de actie besturen met heel nieuwe en nauwkeurige bewegingen waar spelers van alle leeftijden direct van kunnen genieten.

De 12 minigames plaatsen je persoonlijke personage in even verrassende als uitdagende situaties. In de minigame Wind Runner draagt je personage bijvoorbeeld rolschaatsen en een paraplu. Je kunt de afstandsbediening Plus gebruiken om de paraplu te openen en te richten, zodat de wind je personage over een racebaan blaast. Door je afstandsbediening Plus strategisch in bepaalde hoeken te houden, kan je personage van richting veranderen, springen en snelheid maken. Zo moet je de obstakels op de baan ontwijken en zo snel mogelijk de finish bereiken.

Hoe word de game geleverd:

  • Schoon
  • Krasvrij
  • Getest

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Wii Play - Motion
Wii Play - Motion
Op voorraad
€1,95 Incl. btw