0
Gratis verzending vanaf €35
3 maanden garantie op al onze producten
Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Xbox 360 Slim

Xbox 360 Slim
Productomschrijving
Het Xbox 360 Slim systeem is een goed begin opweg naar jarenlang gameplezier! Sluit de console en de controller aan en je kunt direct beginnen met gamen. Jij bepaalt vervolgens welke extra's je wanneer toevoegt; je kunt de console zo uitbreiden tot een volledige Xbox 360 ervaring. Let op deze Xbox heeft geen harde schijf mee geleverd, deze dient u ...

Het Xbox 360 Slim systeem is een goed begin opweg naar jarenlang gameplezier! Sluit de console en de controller aan en je kunt direct beginnen met gamen. Jij bepaalt vervolgens welke extra's je wanneer toevoegt; je kunt de console zo uitbreiden tot een volledige Xbox 360 ervaring. Let op deze Xbox heeft geen harde schijf mee geleverd, deze dient u los te kopen.

De Xbox 360 is volledig schoongemaakt en uiteraard is deze volledig getest, waarbij eventuele kapotte onderdelen vervangen zijn. Ook is de console teruggezet naar de fabrieksinstellingen en klaar voor gebruik.

Standaard meegeleverd:

  • Xbox 360 Slim
  • Zwarte Xbox 360 controller
  • Stroom kabel
  • TV Kabel
  • Volledige functionaliteit
  • Standaardinstellingen

Alle meegeleverde accessoires zijn orgineel van Microsoft.

Staat van het product:

Wij krijgen consoles binnen waar meer gebruikerssporen op zitten dan gemiddeld. Deze consoles verkopen wij met een leuke korting! Gebruikerssporen hebben tevens geen invloed op het spelen. Hieronder staan de Gradaties hoe wij de consoles beoordelen:

★★★★★ Visueel in uitstekende staat. De behuizing is nagenoeg krasvrij met weinig gebruikssporen.
★★★★☆ Visueel in goede staat. De behuizing kan lichte gebruikssporen bevatten.
★★★☆☆ Duidelijke gebruikssporen op de behuizing. Deze gebruikssporen zijn niet zichtbaar en/of niet hinderlijk tijdens het spelen.

Als wij een product graderen op 2 sterren of lager verkopen wij dit product niet, dit doen wij om onze kwaliteit hoog te houden.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Xbox 360 Slim
Xbox 360 Slim
Op voorraad
€89,95 Incl. btw